dissabte, 15 de març del 2014

3.- 1972 – 1977, A PRIMERA


Les temporades 1972-73, i 73-74 el club presidit per Joan Camp es consolida a la Segona Divisió, i a la temporada 1974-75 comença el que anomenaríem la cursa cap a Primera.

Enric Ribera es el nou president, Pepe Ausere es l'entrenador i es fitxa al primer jugador americà, Andrew Broadie, que si algú ho recorda, jugava amb un gorro de llana que li amagava el cabell “afro” que els jugadors de color portaven a les hores.

Es va jugar la promoció d'ascens a Sevilla i es va quedar en segon lloc, nomes el primer pujava. Una vacant setmanes després va fer que la Federacion Española decidís cobrir la plaça no amb el segon, sinó fent jugar un altre promoció a Madrid, que es va perdre i segons les cròniques amb una actuació arbitral escandalosa.






A la temporada 1975-76 amb Paco Bernat com entrenador, es fitxa un nou americà, John Willis que va estar dos anys al club, i després va fer carrera a Israel a on va arribar a jugar en la seva selecció.

Es va acabar en quart lloc, i a la temporada següent en Paco Bernat es fa càrrec de la secretaria tècnica i ve Vicente Sanjuan com a entrenador. A la penúltima jornada s'aconseguí l'ascens a la Primera Divisió Nacional, a l'ultima es va perdre a Tenerife, i es va quedar segons darrera el Mataró.



Aquell equip estava formada per Lluis Vila, Jordi Puigventós, Josep Cladellas, John Willis, Marcís Margall, Santiago de Udaeta, Ernesto Delgado, Jesús Rodriguez, Jesús Góngora, i Joan Postius. Vicente Sanjuan (entrenador), Joan Castells (ajudant) i Jaume Flaque (massatgista). Un equip históric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada